ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Xαμένες Μαρσέιγ και Λιόν

Xαμένες Μαρσέιγ και Λιόν

Στο 1-1 κόλλησαν οι δυο ομάδες και βγήκαν αμφότερες χαμένες.

 

Στο 1-1 κόλλησαν Μαρσέιγ και Λιόν και ο ένας βαθμός δεν εξυπηρέτησε καμία από τις δύο. Η ομάδα της Μασσαλίας χάνει έδαφος αναφορικά με τις ευρωπαϊκές θέσεις ενώ η Λιόν έμεινε στην 3η θέση.

Στο 6ο λεπτό το σουτ του Πακέτα πέρασε λίγο έξω, όπως κι εκείνο του Ντεπάι στο 18’ ενώ στο 21’ ο Πακέτα σέντραρε από δεξιά και ο Εκαμπί με σουτ στο πίσω δοκάρι, έγραψε το 0-1.

Στο 34ο λεπτό μετά από κόρνερ ο Τοβέν πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε και στο 37’ μετά από όμορφη σέντρα του Κορνέ, ο Ντεπάι πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε μόλις έξω Στο 39’ το δυνατό σουτ του Τοβέν πέρασε μόλις έξω, ενώ στο 42’ η Μαρσέιγ κέρδισε πέναλτι και ο Μίλικ το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1.

Στο 56’ και στο 57’ τα σουτ των Ντεπάι και Κάουι πέρασαν ελάχιστα έξω, ενώ στο 71’ αποβλήθηκε ο Πακέτα της Λιόν με 2η κίτρινη. Στο 83’ ακυρώθηκε γκολ του Ντεπάι.

LIGUE 1’-27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μαρσέιγ-Λιόν: 1-1

(Μίλικ 44’ πεν.-Εκαμπί 21’)

Πηγή: Aek365.org

The post Xαμένες Μαρσέιγ και Λιόν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top