Θλίψη για νεαρή ηθοποιό: Έχασε τον πατέρα της από κορονοϊό.

Θλίψη για νεαρή ηθοποιό: Έχασε τον πατέρα της από κορονοϊό.

DATA[

Μία δυσάρεστη είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες και αφορά την πασίγνωστη Αμερικανίδα ηθοποιό, Abigail Breslin που έχασε τον πατέρα της από κορονοϊό.

Η νεαρή και ταλαντούχα καλλιτέχνιδα είναι πολύ δημοφιλής και αγαπητή στο κοινό της Αμερικής και έχει πρωταγωνιστήσει σε γνωστές ταινίες όπως My Sister’s Keeper, The Ultimate Gift, Zombieland μέσω μία σπαρακτικής ανάρτησης αποχαιρέτησε τον πολυαγαπημένο της μπαμπά.

«Ο μπαμπάκας μου… Ουάου. Είναι δύσκολο να το γράφω αυτό. Δυσκολότερο από αυτό που πίστευα. Είμαι σε σοκ και καταρρακωμένη. Στις 6.32, ο γλυκός μου, τέλειος, απίστευτος, ηρωικός, υπέροχος μπαμπάς πέθανε αφότου η οικογένειά μου κι εγώ είπαμε αντίο. Ήταν ο COVID-19 που έκοψε σύντομα το νήμα της ζωής του γλυκού μου μπαμπά…», ήταν το συγκλονιστικό της μήνυμα.

Αμέσως οι θαυμαστές της έσπευσαν να στείλουν στην Abigail Breslin κουράγιο για την απώλειά της. Δείτε την ανάρτηση της

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE