ΕΛΛΑΔΑ: Παραιτήθηκε ο Χρήστος Ταραντίλης από κυβερνητικός εκπρόσωπος

ΕΛΛΑΔΑ: Παραιτήθηκε ο Χρήστος Ταραντίλης από κυβερνητικός εκπρόσωπος

Την παραίτησή του από την θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου υπέβαλε με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Χρήστος Ταραντίλης.

Στο κείμενο της επιστολής του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ευχαριστεί τον κ. Μητσοτάκη για την τιμή που του είχε κάνει να τον ορίσει υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργό και κυβερνητικό εκπρόσωπο, ωστόσο όπως τονίζει, οικογενειακοί και προσωπικοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να ασκήσει τα καθήκοντά του.

Ο Χρήστος Ταραντίλης, μιλώντας στο Πρώτο Θέμα δήλωσε πως «δεν υπάρχει ο παραμικρός πολιτικός λόγος στην απόφαση μου», ενώ συμπλήρωσε αναφορικά με τους λόγους που επικαλέστηκε πως «Είναι αρχή μου, πρώτα η οικογένεια».

Ο τέως πλέον κυβερνητικός εκπρόσωπος, συνεχίζει λέγοντας πως από τα βουλευτικά έδρανα θα συνεχίσει να είμαι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειάς για μεγάλες μεταρρυθμίσεις. Την θέση του αναλαμβάνει η μέχρι πρότινος αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Διάταγμα κράτησης 8 ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων εναντίον του 55χρονου φερόμενου δράστη της απόπειρας φόνου εναντίον 41χρονου στην Αμαργέτη της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE