ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σενάριο για Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ!

Σενάριο για Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ!

Σενάριο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Λίβερπουλ από τον Στίβεν Τζέραρντ το 2022!

Αυτό, τουλάχιστον, αναφέρουν ρεπορτάζ των βρετανικών ΜΜΕ τις τελευταίες ώρες, σε περίπτωση που ο Γιούργκεν Κλοπ αποφασίσει μετά το τέλος της επόμενης σεζόν να αποχωρήσει από το «Άνφιλντ» για να αναλάβει την εθνική ομάδα της Γερμανίας.

Πριν από μερικές ημέρες η εφημερίδα «Bild» είχε γράψει ότι ο Γερμανός θα ενδιαφερόταν να δουλέψει στην εθνική ομάδα της πατρίδας του μετά την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ. Αυτό, βέβαια, προϋποθέτει ότι ο Γιόακιμ Λεβ δεν θα μείνει στο τιμόνι της «νάσιοναλμανσαφτ» μετά το Παγκόσμιου Κύπελλο του Κατάρ.

Αν αυτό συμβεί, τότε φαίνεται πως οι άνθρωποι των «κόκκινων» έχουν ήδη αποφασίσει ότι ο ιδανικότερος για να τον διαδεχθεί είναι ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας, ο οποίος τώρα κάθεται στον πάγκο της Ρέιντζερς.

Εξάλλου και ο ίδιος ο Τζέραρντ στο παρελθόν έχει δηλώσει πως θα ήταν μεγάλη τιμή για εκείνον να καθίσει στον πάγκο της ομάδας με την οποία ταυτίστηκε στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής καριέρας του.

Πηγή: sdna.gr

The post Σενάριο για Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top