Η πρώτη λέξη του γιου του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle δεν ήταν αυτή που θα περιμέναμε

Η πρώτη λέξη του γιου του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle δεν ήταν αυτή που θα περιμέναμε

Είχαμε ακούσει τον μικρό Archie να μιλάει στο πρώτο podcast της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στο Spotify, σχολιάζοντας μάλιστα την χαριτωμένη προφορά του.

Ωστόσο, δεν μας είχαν αποκαλύψει οι γονείς του ποια ήταν η πρώτη λέξη που είπε. Λίγο πριν έρθει στον κόσμο το μικρότερο αδερφάκι του, αφού η δούκισσα του Σάξεξ διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, ο μπαμπάς του 21 μηνών Archie έκανε την αποκάλυψη. Ομολογουμένως ήταν μια λέξη που δεν θα φανταζόμασταν και πόσω μάλλον να είναι πολυσύλλαβη. Ποια ήταν αυτή; Η λέξη ήταν “κροκόδειλος”.

Ο 36χρονος πρίγκιπας έκανε την αποκάλυψη σε ένα από τα επεισόδια The Late Late Show with James Corden που προβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής έκανε με τον παρουσιαστή μια βόλτα με ένα τουριστικό λεωφορείο στο Λος Άντζελες. Κάτι που έκανε για πρώτη φορά αφού δεν είχε τη δυνατότητα όσο ζούσε στην Αγγλία να μπει σε Megabus ενώ είδε και την νέα του πόλη με έναν τρόπο που δεν είχε ξαναδεί τόσους μήνες λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας.

“Έχει την πιο απίθανη προσωπικότητα. Ήδη φτιάχνει προτάσεις με τρεις ή τέσσερις λέξεις μαζί και ήδη λέει τραγούδια”, είπε ο Harry πριν αποκαλύψει την εντυπωσιακή λέξη που ξεστόμισε ο Archie.

Όσο για την απόφασή του να εγκαταλείψει τα βασιλικά προνόμια, ανέφερε: “Ήταν ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον όπως είδαν πολλοί άνθρωποι πιστεύω. Όλοι ξέρουμε πώς μπορεί να είναι ο βρετανικός Τύπος. Κατέστρεφε την ψυχική μου υγεία”. “Είναι τόσο τοξικό οπότε έκανα αυτό που θα έκανε κάθε σύζυγός και κάθε πατέρας που ήταν να πάρω την οικογένειά μου μακριά και αλλά δεν απομακρυνθήκαμε”.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE