Τέσσερις κατηγορίες αντιμετωπίζει ο άντρας που «μπούκαρε» στο ΡΙΚ - Ωρυόταν για «άθεους» -ΒΙΝΤΕΟ

Τέσσερις κατηγορίες αντιμετωπίζει ο άντρας που «μπούκαρε» στο ΡΙΚ - Ωρυόταν για «άθεους» -ΒΙΝΤΕΟ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο με τον πολίτη που εισέβαλε στο ΡΙΚ το μεσημέρι του Σαββάτου (27/2), όντας έξαλλος για την επιλογή του τραγουδιού «El Diablo».

Ο εν λόγω άντρας θέλησε να διαμαρτυρηθεί για τους στοίχους και τον τίτλο του τραγουδιού. Υπενθυμίζεται ότι εισήλθε στην αυλή του χώρου και επιτέθηκε λεκτικά σε παρουσιαστή που βρισκόταν στο σημείο.

Μετά την είσοδό του στον χώρο άρχισε να φωνάζει με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν άμεσα και να προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εναντίον του διερευνώνται τα αδικήματα της δημόσιας εξύβρισης προσώπου της πρόκλησης ανησυχίας, της παράνομης εισόδου σε περιουσία και της πρόκλησης ανησυχίας

*Βίντεο από 24news 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE