Νίκη στο ντέρμπι κορυφής με Πιέρο για ένα… 20λεπτο

Νίκη στο ντέρμπι κορυφής με Πιέρο για ένα… 20λεπτο

H Λουντογκόρετς για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος επικράτησε με 1-0 της ΤΣΣΚΑ Σόφιας στο ντέρμπι κορυφής, με τον Πιέρο Σωτηρίου να περνάει ως αλλαγή.

Ο Τεκπετέι, πολύ νωρίς, μόλις στο 4ο λεπτό, πέτυχε το γκολ το οποίο ήταν «χρυσό» και έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του.

Ο Κύπριος διεθνής φορ στο 70′ αντικατέστησε τον σκόρερ και πήρε ακόμα περισσότερη… γεύση από το πρωτάθλημα της Βουλγαρίας.

Με αυτή τη νίκη, η Λουντογκόρετς παρέμεινε στην κορυφή, πήγε στους 45 βαθμούς και άνοιξε τη διαφορά της από τη δεύτερη ΤΣΣΚΑ, στους έξι πόντους, αφού η ομάδα της Σόφιας, παρέμεινε στους 39.

The post Νίκη στο ντέρμπι κορυφής με Πιέρο για ένα… 20λεπτο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE