Παρακολουθεί «στενά» τον Ίσακ

Παρακολουθεί «στενά» τον Ίσακ

 

Τον Αλεξάντερ Ίσακ απέκτησε το καλοκαίρι του 2019 από την Ντόρτμουντ η Σοσιεδάδ, έναντι του ποσού των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο βάσει της συμφωνίας που έγινε ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι Βεστφαλοί έχουν το δικαίωμα να επαναγοράσουν τον παίκτη.

Για την ακρίβεια η γερμανική ομάδα μπορεί να κάνει δικό της τον παίκτη, καταβάλοντας το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ, την ίδια στιγμή που ο τεχνικός διευθυντής της Μίχαελ Ζόρκ σε δηλώσεις που έκανε παραδέχτηκε πως τον παρακολουθεί.

«Θεωρούμε ότι ο Άλεξ έκανε το σωστό βήμα στην καριέρα του για να πάει στην Σοσιεδάδ. Φέτος έχει γίνει βασικός και φυσικά τον παρακολουθούμε. Όμως είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τον Χάαλαντ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως ο Ίσαακ εκτός από την Ντόρτμουντ βρίσκεται στο στόχαστρο και της Μπαρτσελόνα, με τον ίδιο να έχε καταγράψει φέτος στο ενεργητικό του 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 12 γκολ και 2 ασίστ.

Πηγή: Sdna.gr

The post Παρακολουθεί «στενά» τον Ίσακ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE