Πολίτης εισέβαλε έξαλλος στο ΡΙΚ με αφορμή το «El Diablo» - Έβριζε και φώναζε σε δημοσιογράφους

Πολίτης εισέβαλε έξαλλος στο ΡΙΚ με αφορμή το «El Diablo» - Έβριζε και φώναζε σε δημοσιογράφους

Νέο περιστατικό με αφορμή το τραγούδι της Κύπρου στην Eurovision με τίτλο «El Diablo» σημειώθηκε στο ΡΙΚ.

Πιο συγκεκριμένα, άντρας εισήλθε στην αυλή του χώρου και επιτέθηκε λεκτικά σε παρουσιαστή που βρισκόταν στο σημείο.

Ο εν λόγω άντρας άρχισε να φωνάζει και να βρίζει τον παρουσιαστή με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν άμεσα και να προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Ο συγκεκριμένος άντρας που διαμαρτυρήθηκε για λίγα λεπτά αποχώρησε από το σημείο, ενώ αυτή την ώρα δίνει κατάθεση για το όλο συμβάν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE