Πονοκέφαλος με τα 272 κρούσματα - Πως επηρεάζει το άνοιγμα της εστίασης στις 16 Μαρτίου

Πονοκέφαλος με τα 272 κρούσματα - Πως επηρεάζει το άνοιγμα της εστίασης στις 16 Μαρτίου

Πονοκέφαλος επικρατεί στους αρμόδιους μετά τον χθεσινό (26/02), αριθμό κρουσμάτων που ανακοινώθηκε. Συγκεκριμένα τα 272 κρούσματα της Παρασκευής δείχνουν πισωγύρισμα, ενώ την ίδια ώρα επιβεβαιώθηκαν και οι προβλέψεις για αύξηση μετά τις πρώτες χαλαρώσεις.

Μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα άρχισαν να αλλάζουν οι σκέψεις για άνοιγμα των χώρων εστίασης στις 16 Μαρτίου όπως μέχρι τώρα γνωρίζαμε. Το ενδεχόμενο ενός τρίτου κύματος αλλά και οι μεταλλάξεις, είναι αυτά που κάνουν την επιδημιολογική ομάδα να σκέφτεται ξανά πως θα προχωρήσουν οι χαλαρώσεις.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται να παρατηρείται η αύξηση την Λεμεσό, με τους επιστήμονες να ψάχνουν το γιατί.

Όπως αναφέραμε και σε χθεσινό δημοσίευμα ο επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας, Κωνσταντίνος Τσιούτη, δήλωσε στην κρατική τηλεόραση πως υπάρχει ενδεχόμενη επέκταση των μέτρων και συγκεκριμένα της χρήσης SMS μέχρι το τέλος Μαρτίου. Συγκεκριμένα ο κ.Τσιούτης όμως ανέφερε πως 2 μηνύματα είναι αρκετά, αφού όλος ο κόσμος μπορεί να πάει στη δουλειά του με έντυπο.

Επίσης είπε πως η ώρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας μπορεί να μεταφερθεί από τις 21:00 -που είναι τώρα- στις 23:00 ή τις 00:00 χωρίς την απαλοιφή των μηνυμάτων τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE