Ούτε «ΕΝΝΙΑΡΙ» να ήταν ο Σάντος!

Ούτε «ΕΝΝΙΑΡΙ» να ήταν ο Σάντος!

Μερικοί οπαδοί της ΑΕΛ, που παρακολουθούσαν το ματς απο την τηλεόραση, μάλλον ξαφνιάστηκαν, όταν είδαν τους πρωταγωνιστές της φάσης του 1-0 επί της ΑΕΚ.

Σε μια φάση που θα τον… ζήλευε ο Μαέ ή ο Μπάμπιτς, ο Μπρούνο Σάντος, έβαλε το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα. Ο Πορτογάλος φουλ μπακ, έστειλε τη μπάλα με το κεφάλι, σε ένα σημείο που δεν μπορούσε να την προλάβει ο Μολ. Η αλήθεια είναι ότι “έχασε” ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ Φερνάντεθ.

Δημιουργός του γκολ, δεν ήταν ούτε ο Τόρες, ούτε ο Μηνάς, ούτε κάποιος άλλος πλάγιος μπακ ή επιθετικός.

Τη σέντρα 35-40 μέτρων από τη δεξιά πλευρά την έβγαλε ο Πορτογάλος σέντερ μπακ, Αντρέ Τεσέιρα. Κάνει κι αυτός σούπερ σεζόν, απλώς μένει στη σκιά των παιχτών που είναι… τακτικοί πρωταγωνιστές στα γκολ και στις ασίστ.

Αν οι οπαδοί της ΑΕΛ έχασαν τον λογαριασμό, ο Μπρούνο Σάντος, έγινε ο 18ος παίκτης της ομάδας που σκοράρει στο πρωτάθλημα. Είχε ανοίξει λογαριασμό στο σκοράρισμα, στο παιχνίδι για την φάση των «16» του κυπέλλου με την ομάδα της Λάρνακας, πριν 3,5 μήνες στο «ΑΕΚ Αρένα».

The post Ούτε «ΕΝΝΙΑΡΙ» να ήταν ο Σάντος! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE