Η Φλαμένγκο σήκωσε την κούπα σε πρωτάθλημα… θρίλερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Φλαμένγκο σήκωσε την κούπα σε πρωτάθλημα… θρίλερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

H Φλαμένγκο ηττήθηκε, αλλά η Ιντερνασιονάλ… αυτοκτόνησε! Η «Φλα» πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Βραζιλία.

Αυτό το πρωτάθλημα ήταν… θρίλερ! Η Ιντερνασιονάλ έχασε τα πάντα, η Φλαμένγκο, ηττήθηκε, αλλά το πήρε!

Η ομάδα του Σένι που είχε κατακτήσει τον τίτλο και το 2019 τα κατάφερε και φέτος φτάνοντας έτσι τα έξι στην ιστορία της.

Η «Φλα» έχασε με 2-1 από την Σάο Πάολο στο Morumbí, όμως κατάφερε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Βραζιλία, μιας και η Ιντερνασιονάλ δεν μπόρεσε να νικήσει (0-0) την Κορίνθιανς στο Πόρτο Αλέγκρε.

Η «Φλα», έφτασε στην κορυφή την προηγούμενη αγωνιστική, συγκέντρωσε 71 βαθμούς, έναν περισσότερο από την Ιντερνασιονάλ.

Πρωτεργάτης της επιτυχίας ο 48χρονος Ροτζέριο Σένι, που πανήγυρισε τον τίτλο στην έδρα της Σάο Πάολο, τον σύλλογο που υπερασπίστηκε για 25 χρόνια.

Ο τερματοφύλακας με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, είχε αντικαταστήσει τον Ισπανό Ντομενέκ Τορέντ στον πάγκο της Φλαμένγκο.

Πηγή: gazzetta.gr

The post Η Φλαμένγκο σήκωσε την κούπα σε πρωτάθλημα… θρίλερ! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE