Απειλές ότι θα πυρπολήσουν το ΡΙΚ – Αιτία το τραγούδι της Eurovision με τίτλο ‘διάβολος’

Απειλές ότι θα πυρπολήσουν το ΡΙΚ – Αιτία το τραγούδι της Eurovision με τίτλο ‘διάβολος’

Τηλεφωνικές απειλές δέχεται τις τελευταίες ώρες το Ραδιοφωνικό  Ίδρυμα Κύπρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι καλούν στο ΡΙΚ και απειλούν ότι θα το κάψουν λόγω του τραγουδιού που επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision.

To ΡΙΚ προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία για τις απειλές που δέχεται και ο Αστυνομικός Σταθμός Λυκαβητού τέθηκε σε συναγερμό για διερεύνηση της υπόθεσης.

Όπως διαφαίνεται μετά την ανακοίνωση της Τετάρτης 25 Φεβρουαρίου με το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει πολίτες αντιδρούν κυρίως για τον τίτλο του τραγουδιού «El Diablo» που σε ελληνική μετάφραση σημαίνει «Διάβολος».

Την ίδια ώρα πολίτες άνοιξαν πύλη με υπογραφές για την ακύρωση συμμετοχής του συγκεκριμένου τραγουδιού στη Eurovision και καλούν τους χριστιανούς να ενώσουν τη φωνή διαμαρτυρίας με όλους όσους συμφωνούν.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE