Απόπειρα φόνου στην Πύλα: Έστησε καρτέρι εναντίον του 49χρονου Ελληνοκύπριου ο δράστης - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο
Νέα απόπειρα φόνου εναντίον 49χρονου Ελληνοκύπριου, διαπράχθηκε μετά τις 12:30 τα μεσάνυχτα σήμερα (14/07) στην Πύλα.
Ο σπουδαίος πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού που έμεινε για μια τετραετία στο λιμάνι και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους φίλους της ομάδας, αναφέρθηκε στο τι πρέπει να κάνουν οι Πειραιώτες στο Phillips Stadion για να πάρουν την πρόκριση, τονίζοντας πως αν κάνει εμφάνιση ανάλογη με του πρώτου αγώνα θα βρεθεί στους «16» του Europa League. Ακόμα ο παλαίμαχος άσος των νταμπλούχων Ελλάδος υπογράμμισε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς ξέρει τι πρέπει να κάνει, αφού έχει αποδείξει σε όλα τα μεγάλα ματς ότι διαβάζει άριστα τα παιχνίδια, ενώ συνέστησε ιδιαίτερη προσοχή στον Ζάχαβι, ο οποίος μπορεί να σκοράρει πολύ εύκολα αν του δώσεις χώρο, όπως είδαμε και στο πρώτο ματς.
Κλείνοντας, ο Γκόγκιτς, ο οποίος πανηγύρισε 4 πρωταθλήματα σε 4 χρόνια στο λιμάνι και σκόραρε 24 τέρματα με την ερυθρόλευκη φανέλα, ρωτήθηκε για το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός στη διοργάνωση και δήλωσε πως περιμένει πως και πως να κάνει το «μπαμ» και να φτάσει μέχρι το τέλος, κι ακόμα και να πανηγυρίσει έναν ευρωπαϊκό τίτλο, ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια και για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.
Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει το δικό του παιχνίδι και πιστεύω ότι έχει πλεονέκτημα συνολικά, διότι ανεξάρτητα από το ότι η Αϊντχόφεν είναι μεγάλη ομάδα και ιστορική, στο πρώτο παιχνίδι έδειξε ο Ολυμπιακός να είναι καλύτερος. Αυτό που πρέπει αναμφίβολα να προσέξει είναι ο Ζάχαβι, τον οποίο τον είχα δει και στην Κίνα που ήμουν το 2016, που είναι πραγματικά ένας γεμάτος γκολτζής. Νομίζω ήταν και 2-3 χρόνια πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα εκεί, ενώ στο πρώτο παιχνίδι έδειξε ότι αν δεν του δώσεις προσοχή δεν θα χρειαστεί πολύ για να σκοράρει».
Πηγή: www.to10.gr
The post Γκόγκιτς: «Έτσι θα περάσει ο Ολυμπιακός» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ) appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις