Δεν θα κάνουν εβραϊκό Πάσχα στην Κύπρο οι Ισραηλινοί

Δεν θα κάνουν εβραϊκό Πάσχα στην Κύπρο οι Ισραηλινοί

Ξεκάθαρος για τη συμφωνία με το Ισραήλ ο Υπ. Υγείας στις δηλώσεις του για τα νέα μέτρα.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν θα αλλάξει ημερομηνία της διμερής συμφωνίας  που επιτεύχθηκε μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ, για να έρθουν τον Μάρτιο στην Κύπρο οι Ισραηλινοί για να κάνουν το εβραϊκό Πάσχα, ο κ. Ιωάννου ανέφερε ότι η συμφωνία παραμένει ως έχει.

Η διμερής συμφωνία  τίθεται σε ισχύ από την 1η Απριλίου και προβλέπει ότι όσοι Ισραηλινοί έχουν εμβολιαστεί με ένα από τα εμβόλια που έχουν εγκριθεί από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων θα μπορούν να ταξιδέψουν στην Κύπρο, χωρίς την εκ των προτέρων υποβολή τους σε μοριακό τεστ, ενώ διασφαλίζει επίσης πως δεν θα μπαίνουν σε καραντίνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE