Δεν θα κάνουν εβραϊκό Πάσχα στην Κύπρο οι Ισραηλινοί

Δεν θα κάνουν εβραϊκό Πάσχα στην Κύπρο οι Ισραηλινοί

Ξεκάθαρος για τη συμφωνία με το Ισραήλ ο Υπ. Υγείας στις δηλώσεις του για τα νέα μέτρα.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν θα αλλάξει ημερομηνία της διμερής συμφωνίας  που επιτεύχθηκε μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ, για να έρθουν τον Μάρτιο στην Κύπρο οι Ισραηλινοί για να κάνουν το εβραϊκό Πάσχα, ο κ. Ιωάννου ανέφερε ότι η συμφωνία παραμένει ως έχει.

Η διμερής συμφωνία  τίθεται σε ισχύ από την 1η Απριλίου και προβλέπει ότι όσοι Ισραηλινοί έχουν εμβολιαστεί με ένα από τα εμβόλια που έχουν εγκριθεί από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων θα μπορούν να ταξιδέψουν στην Κύπρο, χωρίς την εκ των προτέρων υποβολή τους σε μοριακό τεστ, ενώ διασφαλίζει επίσης πως δεν θα μπαίνουν σε καραντίνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα ένταση στη Βουλή: «Αδειάζει» την Παναγιώτου ο Λογγίνος - Ζητά άμεση παύση της η Χαραλαμπίδου

Νέα ένταση στη Βουλή: «Αδειάζει» την Παναγιώτου ο Λογγίνος - Ζητά άμεση παύση της η Χαραλαμπίδου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κοινή συνεδρία των Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος με βασικό θέμα τις συνέπειες των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών, μέτρα πρόληψης και αποκατάστασης, ενώ προκλήθηκε ένταση αυτή τη φορά για τον συντονιστή.