LIVΕ: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία που ανοίγουν οι χώροι εστίασης

LIVΕ: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία που ανοίγουν οι χώροι εστίασης

Τις αποφάσεις του Υπουργικού σε σχέση με την στρατηγική αποκλιμάκωσης των περιοριστικών μέτρων, ανακοινώνει στις 13:00 ο Υπουργός Υγείας,  Κωνσταντίνος Ιωάννου, σε συνέντευξη Τύπου.

Οι νέες αποφάσεις θα τεθούν σε εφαρμογή από την 1η Μαρτίου.

Στο μεταξύ, τα μηνύματα sms, η απαγόρευση κυκλοφορίας στις εννέα το βράδυ, καθώς και οι υπόλοιποι περιορισμοί στις διακινήσεις δεν αναμένεται να αρθούν πριν από τα μέσα Μαρτίου.

Η γενική αντίληψη, που υπάρχει στα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής, είναι όπως με υπευθυνότητα, οι χαλαρώσεις γίνουν κλιμακωτά, ώστε να μην επιδεινωθεί η επιδημιολογική εικόνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σε νέες δηλώσεις προέβη ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, κατηγορώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ότι ακολουθεί «διπρόσωπη πολιτική» και ότι επιχειρεί να «στριμώξει» την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ενώ στο τραπέζι των συνομιλιών εμφανίζεται να μιλά για «συμβιβασμό».