ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο κελί 23χρονος για φωτιά σε δύο οχήματα στη Λακατάμια

Στο κελί 23χρονος για φωτιά σε δύο οχήματα στη Λακατάμια

Διάταγμα οκταήμερη κράτησης εξέδωσε το Δικαστήριο για τον 23χρονο, ο οποίος συνελήφθη για υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτων. 

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος συνελήφθη χθες Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτων, στην επαρχία Λευκωσίας. Ο 23χρονος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με το ΤΑΕ Λευκωσίας να διερευνά.

Ο εμπρησμός διαπράχθηκε στις 10 Φεβρουαρίου, γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα, στην περιοχή Λακατάμιας. Η φωτιά τέθηκε κακόβουλα σε δύο αυτοκίνητα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα απέναντι από την οικία του 60χρονου ιδιοκτήτη τους.

Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσαν στη σκηνή κατέσβησαν την πυρκαγιά, από την οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς τα δύο αυτοκίνητα, ενώ προκλήθηκαν ζημιές και σε τρίτο αυτοκίνητο, ιδιοκτησία της οικογένειας του 60χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο σημείο. Ζημιές προκλήθηκαν και σε αποθήκη, παρακείμενης κατοικίας.

Ο 23χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί, στο πλαίσιο διερεύνησης της πιο κάτω υπόθεσης, οδηγήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησής του.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top