Παρανάλωμα του πυρός έγινε όχημα 23χρονου στη Λεμεσό

Παρανάλωμα του πυρός έγινε όχημα 23χρονου στη Λεμεσό

Το όχημα 23χρονου πυρπόλησαν χθες βράδυ άγνωστοι, στη Λεμεσό.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το όχημα του 23χρονου βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του, στην περιοχή Αγίου Ιωάννη, όταν άγνωστοι έθεσαν σε αυτό φωτιά, 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.
 
Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε πως αυτή τέθηκε κακόβουλα, με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.
 
Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται, ενώ ο παραπονούμενος ανέφερε πως δεν υποψιάζεται οποιονδήποτε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE