Εγκρίνονται από το Υπουργικό οι νέες χαλαρώσεις - Τα σχολεία, τα γυμναστήρια και ο «άλυτος γρίφος» της εστίασης

Εγκρίνονται από το Υπουργικό οι νέες χαλαρώσεις - Τα σχολεία, τα γυμναστήρια και ο «άλυτος γρίφος» της εστίασης

Τίθενται σε εφαρμογή από την 1η Μαρτίου οι νέες αποφάσεις, για αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων, με τις προτάσεις που «κλείδωσαν» να οδηγούνται σήμερα προς έγκριση στο Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο θα πάρει και τις τελικές αποφάσεις.

Μετά σύσκεψη του Υπουργικού θα ανακοινωθούν μόνο οι αποφάσεις, που θα ισχύσουν μέχρι τις 15 Μαρτίου.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, για την πρώτη φάση που αρχίζει από την 1η Μαρτίου μέχρι τις 7 του ίδιου μήνα, έχει «κλειδώσει» η επιστροφή των μαθητών της Α’ και της Β’ Λυκείου, ενώ επαναλειτουργούν τα γυμναστήρια για προσωπική εκγύμναση (personal training), τα φροντιστήρια και τα ωδεία, με συγκεκριμένο αριθμό ατόμων.

Από τις 8 Μαρτίου, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, επιστρέφουν στις τάξεις τους οι μαθητές των Γυμνασίων.

Στο μεταξύ, τα μηνύματα sms, η απαγόρευση κυκλοφορίας στις εννέα το βράδυ, καθώς και οι υπόλοιποι περιορισμοί στις διακινήσεις δεν αναμένεται να αρθούν πριν από τα μέσα Μαρτίου.

Σε σχέση με τις συναθροίσεις σε σπίτια προκρίνεται όπως μετά τις 15 Μαρτίου να επιτραπούν οι συναθροίσεις μέχρι τα δέκα άτομα, ωστόσο, αυτό θα εξαρτηθεί από την επιδημιολογική εικόνα των ημερών εκείνων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE