Νίκη-«χρυσάφι» για τη Νιμ στην εξ αναβολής «μάχη» της… κάτω ζώνης

Νίκη-«χρυσάφι» για τη Νιμ στην εξ αναβολής «μάχη» της… κάτω ζώνης

Τεράστια νίκη πέτυχε η Νιμ με 1-0 απέναντι στη Λοριάν, σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 21η αγωνιστική του Γαλλικού πρωταθλήματος (Ligue 1).

Το “χρυσό” γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Ριπάρ στο 88΄ με πέναλτι.

Με αυτή τη νίκη, η Νιμ βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη, ανεβαίνοντας στη 17η θέση με 24 βαθμούς και έριξε την αντίπαλο της στη 19η θέση (σσ. με 23 πόντους).

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία μετά από 26 αγωνιστικές.

The post Νίκη-«χρυσάφι» για τη Νιμ στην εξ αναβολής «μάχη» της… κάτω ζώνης appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE