Ανακοίνωσε διαμαρτυρία ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α- «Ειρηνική πορεία οχημάτων στο Προεδρικό και στη Βουλή- «Ούτε φαγάδκα είναι ούτε μπεκρουλιάδικα…»

Ανακοίνωσε διαμαρτυρία  ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α- «Ειρηνική πορεία οχημάτων στο Προεδρικό και στη Βουλή- «Ούτε φαγάδκα είναι ούτε μπεκρουλιάδικα…»

Σε ειρηνική, συμβολική πορεία οχημάτων την Παρασκευή 26/2 κατέρχεται ο παγκύπριος σύνδεσμος ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση- ανάρτηση του συνδέσμου στο Facebook αδίκως στοχοποιήθηκε από τούς ειδικούς και την πολιτεία o κλάδος του προκαλώντας τεράστιες οικονομικές ζημιές , θέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο την επιβίωση πολλών επιχειρήσεων είτε μικρών είτε μεγάλων.

Η πορεία όμως αναφέρεται θα ξεκινήσει από το ΓΣΠ και θα πορευτεί προς το Προεδρικό αλλά και τη Βουλή των Αντιπρόσωπων ενώ θα παραδώσουν και σχετικό ψήφισμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α. ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.02.2021 ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ και ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
 
Το Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α. συνεπής στις ανακοινώσεις του των προηγούμενων ημερών , προχωρεί αρχικά στη πρώτη ειρηνική και συμβολική εκδήλωση διαμρτυρίας με πορεία οχημάτων απο το νέο ΓΣΠ προς το Προεδρικό και τη Βουλή των Αντιπροσώπων.
 
Θεωρείται δεδομένη η άδικη μετάχειριση που έτυχε η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ καθ ΄όλη τη διάρκεια της πανδημίας , όπου αδίκως στοχοποιήθηκε από τούς ειδικούς και την πολιτεία προκαλώντας τεράστιες οικονομικές ζημιές , θέτωντας σε σοβαρό κίνδυνο την επιβίωση πολλών επιχειρήσεων είτε μικρών είτε μεγάλων και βέβαια με πενιχρή οικονομική για πολλούς στήριξη απο το κράτος.
 
Ταυτόχρονα επιχειρείται με υπόγειες προσπάθειες ορισμένων κύκλων να προκληθεί η μέγιστη διατάραξη της λειτουργίας της Βιομηχανίας του 98.5% των ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ επιχειρώντας να εισαχθουν ξενόφερτα ήθη με διάφορα προσχήματα και αμπελοφιλοσοφίες.
 
ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ !!!
ΤΟ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ
 
ΚΑΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΨΥΧΗ ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΕ ΦΑΓΑΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΑΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΑΨΥΧΗ !!!
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΗΡΗΣΑΝ ΣΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ . ΕΜΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ , ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ .
ΘΑ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΥΠΟΝΗΜΑ ΣΤΟ ΠΤΔ.
ΜΕΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 26.02.2021 ΩΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 10.30 ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΣΠ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΟΜΠΗΣ 11.00 ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α 23.02.2021
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE