Δημητρίου: «Έχει παράπονα ο ΑΠΟΕΛ για τη διαιτησία; Με ξάφνιασε…»

Δημητρίου: «Έχει παράπονα ο ΑΠΟΕΛ για τη διαιτησία; Με ξάφνιασε…»

Δείτε τι δήλωσε στην Cablenet μετά το τέλος του πρώτου προημιτελικού του κυπέλλου που διεξήχθη στο ΓΣΠ ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια, ο εκπρόσωπος Τύπου των “πράσινων”, Ανδρέας Δημητρίου.

Αναλυτικά:

«Το 1-1 είναι καλύτερο από το 0-0 που ξεκίνησε αυτή η σειρά αγώνων. Είχαμε στόχο τη νίκη, είναι σημαντικό το εκτός έδρας γκολ. Θέλαμε να διαχειριστούμε λίγο το πρόγραμμα μας. Ήταν και οι αλλαγές μας προγραμματισμένες. Υπάρχει πολύ καλό ρόστερ και μας δίνει τη δυνατότητα να προχωρούμε σε κινήσεις. Πρέπει να διατηρούμε την ομάδα όσο το δυνατό πιο φρέσκια. Συγκεντρωνόμαστε τώρα στο ματς με τον Ολυμπιακό , απέναντι σε μία ομάδα που δεν την έχουμε κερδίσει φέτος. Έχει παράπονα ο ΑΠΟΕΛ για τη διαιτησία; Δεν διαπιστώσαμε κάτι στο παιχνίδι για να το σχολιάσω. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι, με ξάφνιασε μόνο και μόνο που μου είπατε ότι εκδηλώθηκαν παράπονα. Εμείς σχολιάζουμε τη διαιτησία μόνο σε περιπτώσεις εξαιρετικά κρίσιμες και ξεκάθαρες»

 

Περισσότερα σε λίγο…

The post Δημητρίου: «Έχει παράπονα ο ΑΠΟΕΛ για τη διαιτησία; Με ξάφνιασε…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE