ΒΙΝΤΕΟ: Οι δύο φάσεις με Γκάρνερ και Μπεν Σαχάρ που φωνάζει ο ΑΠΟΕΛ με Ομόνοια – Τι έγινε στο 76′ και στο 89′

ΒΙΝΤΕΟ: Οι δύο φάσεις με Γκάρνερ και Μπεν Σαχάρ που φωνάζει ο ΑΠΟΕΛ με Ομόνοια – Τι έγινε στο 76′ και στο 89′

Παράπονα για το VAR εξέφρασε ο εκ. τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μετά το τέλος του ντέρμπι στο κύπελλο με την Ομόνοια.

Πιο συγκεκριμένα ο Νεκτάριος Πετεβίνος αναφέρθηκε σε δύο συγκεκριμένες φάσεις. Για ένα πέναλτι που ζήτησε ο ΑΠΟΕΛ στο 76′ με Γκάρνερ αλλά και για τη φάση στο 89′ όπου ο ρεφ έδωσε επιθετικό φάουλ υπέρ του Λούφτνερ σε διεκδίκηση με τον Μπεν Σαχάρ.

Δείτε επίσης:
Πετεβίνος: «Θα αναφερθώ σε εξωγενείς παράγοντες – Νομίζω κάπου το έχουμε χάσει με το VAR»
Δημητρίου: «Έχει παράπονα ο ΑΠΟΕΛ για τη διαιτησία; Με ξάφνιασε…»

Ουσιαστικά οι γαλαζοκίτρινοι ζήτησαν πέναλτι στο 76′ ενώ στο 89′ ζήτησαν να άφηνε τη φάση ο ρεφ να εξελιχθεί (ο Μπεν Σαχάρ έφυγε μόνος από πλάγια αριστερά) και εάν έμπαινε γκολ να την έλεγχε μετά.

Δείτε τις δύο φάσεις:

Η φάση στο 89′ με Μπεν Σαχάρ:

Η φάση στο 76′ με Γκάρνερ:

The post ΒΙΝΤΕΟ: Οι δύο φάσεις με Γκάρνερ και Μπεν Σαχάρ που φωνάζει ο ΑΠΟΕΛ με Ομόνοια – Τι έγινε στο 76′ και στο 89′ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE