ΕΛΛΑΔΑ: Άγριος ξυλοδαρμός επί σκηνής από τον γνωστό σκηνοθέτη - ηθοποιό

ΕΛΛΑΔΑ: Άγριος ξυλοδαρμός επί σκηνής από τον γνωστό σκηνοθέτη - ηθοποιό

Εκτός απο τις φρικτές καταγγελίες για επιθέσεις και απόπειρες βιασμού σε γυναίκες ηθοποιούς απο τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, μια νέα καταγγελία που έφθασε χθες στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και αφορά σε ανηλεή ξυλοδαρμό επι σκηνής για δυο ολοκληρα χρονια, αποτυπώνει με τον πιο χαρακτηριστικο τρόπο την άγρια και σαδιστική πλευρα του γνωστού καλλιτέχνη.

Το θύμα, υποστηρίζει οτι ο θεατράνθρωπος σε μια πολυ γνωστή παράσταση που ανέβηκε τις σεζόν 2013-2015, αντί να του ρίχνει θεατρικό «ξύλο», τον ξυλοφόρτωνε κανονικά, σε σημείο να αναγκαστεί να τοποθετήσει ειδικά επιθέματα στους ώμους του για να μην πονάει. Μάλιστα, πήγε και σε γιατρό και ζήτησε βοήθεια, προκειμένου να ανακουφιστεί από τους φρικτούς πόνους τους οποίους ένιωθε κάθε φορα που έτρωγε πανω στο σανίδι κανονικό ξύλο απο τον πρωταγωνιστη της παράστασης, ο οποίος, όπως φαίνεται, τον είχε μετατρέψει σε... σάκο του μποξ!

Αποκορύφωμα της βάναυσης συμπεριφοράς του ασυγκράτητου, ηθοποιού και σκηνοθέτη είναι το γεγονός, ότι όταν το θύμα διαμαρτυρήθηκε λίγο πριν το κλείσιμο της σεζον για την κακοποίησή του, ο θεατράνθρωπος, ευρισκόμενος έξω απο ενα καμαρίνι, μπροστα στα έκπληκτα μάτια των υπόλοιπων ηθοποιών και συντελεστών της παράστασης, όρμησε πάνω του και τον έσπασε στο ξύλο!

Όλα όσα φρικτά βίωνε ο ηθοποιός περιγράφονται αναλυτικά στην καταγγελία που κατέθεσε χθες Τρίτη στο ΣΕΗ ο δικηγόρος του, κ. Γεώργιος Γεραρής, με τον οποίο επικοινώνησε το protothema.gr. Ο κ. Γεραρης επισήμανε οτι πρόκειται για υπόθεση άσκησης σωματικης βίας, η οποία γινόταν κατ’ εξακολούθηση επί σκηνής για δυο θεατρικές σεζόν, με αποκορύφωμα τον ξυλοδαρμό του ηθοποιού στα παρασκήνια ενώπιον μαρτύρων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE