Πάφος: Ξεκινούν οι εμβολιασμοί στο νέο κέντρο εμβολιασμού

Πάφος: Ξεκινούν οι εμβολιασμοί στο νέο κέντρο εμβολιασμού

Ξεκινούν το απόγευμα της Τετάρτης οι εμβολιασμοί στο νέο κέντρο εμβολιασμού που φιλοξενείται στο χώρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής, στην Πάφο, μετά την ολοκλήρωση των προετοιμασιών, σύμφωνα με τον Διευθυντή του ΓΝ Πάφου Δρ. Σπύρο Γεωργίου.

 

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Δρ. Γεωργίου ανέφερε πως σήμερα το απόγευμα, από τις 16:00 μέχρι τις 18:00, το νέο κέντρο εμβολιασμού θα ξεκινήσει με τους εμβολιασμούς των λειτουργών υγείας και του ιδιωτικού τομέα.

Επίσης αύριο το πρωί θα ξεκινήσουν στις 08:00 το πρωί κανονικά οι εμβολιασμοί του κοινού.

Το χώρο αναμένεται να επιθεωρήσει αύριο το πρωί και ο Αναπληρωτής Διευθυντής Νοσηλευτικών Υπηρεσιών, Ευαγόρας Ταμπούρης.

Στο νέο κέντρο εμβολιασμού στην Παλαιά Ηλεκτρική θα λειτουργήσουν τέσσερα σημεία προς εξυπηρέτηση του κοινού, κατέληξε ο Δρ. Γεωργίου.

Σημειώνεται πως χθες, Τρίτη, μέχρι τις 15:00 διευθετήθηκαν, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, 12.480 ραντεβού για εμβολιασμό σε όλες τις Επαρχίες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.