ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Στο Προεδρικό η επιστημονική ομάδα - Φρένο στις χαλαρώσεις

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Στο Προεδρικό η επιστημονική ομάδα - Φρένο στις χαλαρώσεις

Στις 09:30 λοιπόν σήμερα (Τετάρτη 24/2) η επιστημονική/συμβουλευτική ομάδα ανεβαίνει το λόφο του Προεδρικού Μεγάρου για να καταθέσει -ενώπιον του Προέδρου Αναστασιάδη αλλά και των αρμόδιων υπουργών- τις προτάσεις που αφορούν το επόμενο στάδιο της αποκλιμάκωσης των μέτρων.

Παρά τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει σωρηδόν τις τελευταίες μέρες τις τελικές αποφάσεις αναμένεται να λάβει η Κυβέρνηση και το Υπουργικό Συμβούλιο με τις ανατροπές της τελευταίας στιγμής να μη θεωρούνται καθόλου απίθανες.

Η κατάσταση στη Λεμεσό είναι οριακή και αυτό είναι κάτι που φαίνεται να προβληματίζει έντονα τους αρμόδιους, κάτι που τονίστηκε και δια στόματος του υπουργού Υγείας Κωνσταντίνου Ιωάννου.

Η ανησυχία και ο φόβος για πιθανό πισωγύρισμα ενδέχεται να λειτουργήσουν αποτρεπτικά στις χαλαρώσεις κάτι που αναμένεται να διαφανεί και από τις ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE