Οργισμένος ο Αλέξης Κούγιας – «Αν ο Δημήτρης Λιγνάδης μού το επιτρέψει, θέλω να μηνύσω την Μενδώνη»

Οργισμένος ο Αλέξης Κούγιας – «Αν ο Δημήτρης Λιγνάδης μού το επιτρέψει, θέλω να μηνύσω την Μενδώνη»

Νέες… βόμβες έριξε ο Αλέξης Κούγιας το βράδυ της Τρίτης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου εμφανίστηκε ο Αλέξης Κούγιας το βράδυ της Τρίτης. Αναφερόμενος στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, του οποίου την υπεράσπιση ανέλαβε και επίσημα λίγες ώρες νωρίτερα, ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε πως εάν του το επιτρέψει ο εντολέας του, επιθυμεί να μηνύσει την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Αφορμή, όπως τόνισε, οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε η Λίνα Μενδώνη στην διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου, προ ημερών, κατά την διάρκεια της οποίας χαρακτήρισε τον Δημήτρη Λιγνάδη «επικίνδυνο άνθρωπο», με τον γνωστό ποινικολόγο να μιλά για κατάφωρη καταπάτηση του τεκμηρίου της αθωότητας.

«Ο πελάτης μου είναι αθώος», είπε επίσης ο Αλέξης Κούγιας, λέγοντας για τους καταγγέλλοντες πως ο ένας ζει μόνιμα στην Σουηδία και ο άλλος είναι μοντέλο. Έκανε λόγο για επαγγελματίες του σεξ – δήθεν αξιόπιστους μάρτυρες – που συχνάζουν εκεί που «ψαρεύονται» οι ομοφυλόφιλοι. «Ο ένας λέει ζαλίστηκα δεν ξέρω τι συνέβη», συμπληρώνει ο Αλέξης Κούγιας, κάνοντας λόγο για «δήθεν παθόντες».

Μάλιστα, ο γνωστός ποινικολόγος υπαινίχθηκε ότι η όλη συγκυρία μετά τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου είναι πολιτικά επιλήψιμη. Υποστήριξε ότι υπάρχουν ενδείξεις πολιτικής σκευωρίας για να φύγει η Λίνα Μενδώνη από το Υπουργείο Πολιτισμού, και ποιος ξέρει – όπως διερωτήθηκε – μπορεί κάποιοι πολιτικοί να ποντάρουν και σε πρόωρες εκλογές.

Επιπλέον, ο Αλέξης Κούγιας άφησε αιχμές για κακό χειρισμό και από τον προηγούμενο νομικό υπερασπιστή του Δημήτρη Λιγνάδη, λέγοντας πως έπρεπε να είχε κάνει προσφυγή, καθώς υπήρξαν παρατυπίες από τη στιγμή που ασκήθηκε η δίωξη και εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού.

 

«Στο τέλος θα καταντήσουμε έρμαια ανθρώπων που εκμεταλλεύονται προσωπικές στιγμές», κατέληξε ο γνωστός ποινικολόγος, εκτιμώντας πως η υπόθεση κατά του Δημήτρη Λιγνάδη είναι «μόνον η αρχή και θα ακολουθήσουν κι άλλες, αυτή φορά εναντίον τραγουδιστών ακόμη και δημοσιογράφων».

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.