Mind games ο ΑΠΟΕΛ; Η… αλλιώτικη κίνηση πριν την Ομόνοια!

Mind games ο ΑΠΟΕΛ; Η… αλλιώτικη κίνηση πριν την Ομόνοια!

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας ενόψει της Ομόνοιας στο «αιώνιο» ντέρμπι για τα προημιτελικά του κυπέλλου.

Διαβάστε: Πόσοι παίκτες είναι στην αποστολή του «Πούρσα» για το «αιώνιο» ντέρμπι στο κύπελλο

Οι γαλαζοκίτρινοι, αυτή τη φορά, ακολούθησαν μια… διαφορετική τακτική, αφού δεν έκαναν γνωστό ποιοι ποδοσφαιριστές συμπεριλήφθηκαν από τον Σάββα Πουρσαϊτίδη για τον κρίσιμο αγώνα. Το αξιοσημείωτο είναι πως αυτό γίνεται πρώτη φορά φέτος.

Αυτή την τακτική χρησιμοποιεί και η Ομόνοια από την αρχή της σεζόν, και φαίνεται πως οι γαλαζοκίτρινοι, τη… δανείστηκαν για να μην ανοίξουν τα χαρτιά τους πριν το σημαντικό πρώτο ματς κυπέλλου.

The post Mind games ο ΑΠΟΕΛ; Η… αλλιώτικη κίνηση πριν την Ομόνοια! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE