Η Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο της σε τρία ματς (2 για το πρωτάθλημα και 1 για το Κύπελλο) δεν έχει δεχθεί γκολ.
Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ φρόντισε να τροποποιήσει το σύστημα της ρουμανικής ομάδας από 4-3-3 σε 4-2-3-1.
«Έχουμε καλύτερη οργάνωση με τον Ουζουνίδη. Μας λέει να κρατήσουμε την μπάλα όσο περισσότερο γίνεται και να ανεβάζουμε τον ρυθμό», τόνισε ο 31χρόνος μέσος, Αλεξάντρου Ματέιου, ο οποίος ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Κραϊόβα από το 2014 προσθέτοντας: «Θα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί όταν μας παρουσιάζεται η ευκαιρία για να κλειδώσουμε ένα ματς. Όταν δεν τα καταφέρνουμε δίνουμε την δυνατότητα στον αντίπαλο να μας προκαλέσει προβλήματα».