«Δυσαρεστημένος ο Βλαχοδήμος – Έχασε τη θέση του στην Μπενφίκα»

«Δυσαρεστημένος ο Βλαχοδήμος – Έχασε τη θέση του στην Μπενφίκα»

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στα τελευταία τέσσερα ματς της Μπενφίκα έχει χάσει την θέση του στην ενδεκάδα από τον Έλτον Λέιτε και ο διεθνής γκολκίπερ  αισθάνεται αδικημένος από τις αποφάσεις του Ζόρζε Ζεσούς σύμφωνα με την «Record». Όπως τονίζεται σε πορτογαλικά δημοσιεύματα, ο πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού δεν υπολογίζεται στο αρχικό σχήμα των Λουζιτανών εξαιτίας του τέρματος που δέχθηκε στο ντέρμπι με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Έκτοτε, ο Ζόρζε Ζεσούς χρησιμοποιεί τον Έλτον Λέιτε, γεγονός που έχει προκαλέσει την απογοήτευση του 26χρονου τερματοφύλακα.

Ο Βλαχοδήμος έμεινε συγκεκριμένα στον πάγκο στα ματς με Εστορίλ (νίκη 1-3 για το Κύπελλο Πορτογαλίας), στους αγώνες πρωταθλήματος κόντρα σε Μορεϊρένσε (1-1), Φαρένσε (0-0), αλλά και στην πρώτη αναμέτρηση για την φάση των «16» του Europa League απέναντι στην Άρσεναλ (1-1).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έλληνας γκολκίπερ φέρεται να βρίσκεται στα ραντάρ της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post «Δυσαρεστημένος ο Βλαχοδήμος – Έχασε τη θέση του στην Μπενφίκα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE