ΚΥΠΡΟΣ: Βαρύς ο πέλεκυς για 20χρονο... ραλίστα! - Πετούσε με 197 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο

ΚΥΠΡΟΣ: Βαρύς ο πέλεκυς για 20χρονο... ραλίστα! - Πετούσε με 197 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα χρηματικό πρόστιμο ύψους 2 χιλιάδων ευρώ, 6 βαθμούς ποινής και δύο μήνες στέρηση της άδειας, σε νεαρό ηλικίας 20 ετών ο οποίος εντοπίστηκε στις 13 Φεβρουαρίου να οδηγεί αυτοκίνητο με διπλάσια ταχύτητα από την κανονική.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το βράδυ της 13ης Φεβρουαρίου, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, ανέκοψαν για έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας παρά την Κόσιη, όχημα που οδηγούσε 20χρονος.
 
Ο νεαρός οδηγούσε με ταχύτητα 197 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.
 
Ο 20χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ σήμερα παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο του επέβαλε χρηματικό πρόστιμο ύψους 2 χιλιάδων ευρώ,  6 βαθμούς ποινής και δύο μήνες στέρηση της άδειας του.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

LIVE: Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

Φλέγεται για 10η μέρα η Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σκληρύνει τα αντίποινά του. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ