ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Οι χαλαρώσεις που κλείδωσαν – Άλλα λεν επιδημιολόγοι, άλλα οι υπουργοί

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Οι χαλαρώσεις που κλείδωσαν – Άλλα λεν επιδημιολόγοι, άλλα οι υπουργοί

Σε θρίλερ εξελίσσεται σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο μαραθώνιος διαβουλεύσεων μεταξύ επιστημονικής και συμβουλευτικής ομάδας αλλά και υπουργών της Κυβέρνησης, που αφορούν την επόμενη φάση χαλαρώσεων.

Με ορίζοντα λοιπόν την 1η Μαρτίου το πρώτο πλάνο χαλαρώσεων που προτείνουν οι επιδημιολόγοι, αφορά πολύ μικρότερες, συγκεκριμένες και κλιμακωτές χαλαρώσεις.

Από τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ελάχιστα φαίνεται να είναι αυτά που παίρνουν τελικά το πράσινο φως.

Τυχεροί λοιπόν θα μπορούν να θεωρηθούν οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων, καθώς και οι πελάτες, αφού όπως όλα δείχνουν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο το άνοιγμα τους από την 1η Μαρτίου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themaonline ΕΔΩ.

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Οι χαλαρώσεις που κλείδωσαν – Άλλα λεν επιδημιολόγοι, άλλα οι υπουργοί appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE