Λάρνακα: Ετρεχε η πυροσβεστική να προλάβει τα χειρότερα - Οχήματα στις φλόγες

Λάρνακα: Ετρεχε η πυροσβεστική να προλάβει τα χειρότερα - Οχήματα στις φλόγες

Η ώρα 03.56 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δύο μηχανοκίνητα οχήματα τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης (γκαράζ) στην οδό Καλύμνου στην Λάρνακα (περιοχή Φανερωμένης).

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας με τέσσερα στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και μη πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 04.42.

Από την πυρκαγιά στα δύο οχήματα αναφλέγηκαν δοχεία φύλαξης πετρελαίου και υδραυλικού λαδιού τα οποία ο ιδιοκτήτης αποθήκευε εντός του χώρου στάθμευσης με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να επεκταθεί στην διώροφη οικία του ιδιοκτήτη και να προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές.

Επίσης λόγο του κατηφορικού ανάγλυφου της περιοχής, τα πετρελαιοειδή κύλησαν φλεγόμενα στον δρόμο με αποτέλεσμα να αναφλέγουν ακόμα τέσσερα οχήματα (κάποια με εκτεταμένες ζημιές και κάποια ποιο ελαφριές), τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα, τα τρία στην οδό Καλύμνου και το ένα στην οδό Αγίου Γεωργίου Μακρή (παράδρομος).

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορικές στιγμές στο Ισραήλ: Σε εξέλιξη η απελευθέρωση των ομήρων της Χαμάς - Παραδόθηκαν οι πρώτοι 7 στον Ερυθρό Σταυρό

Ιστορικές στιγμές στο Ισραήλ: Σε εξέλιξη η απελευθέρωση των ομήρων της Χαμάς - Παραδόθηκαν οι πρώτοι 7 στον Ερυθρό Σταυρό

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με ελπίδες για μια γενικευμένη ειρήνη στη Μέση Ανατολή, το βλέμμα όλου του πλανήτη σήμερα, Δευτέρα (13/10/25) είναι στραμμένο στο Ισραήλ, όπου απελευθερώνονται οι όμηροι της Χαμάς, στο πλαίσιο της εφαρμογής της πρώτης φάσης της συμφωνίας για την εκεχειρία στη Γάζα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE