ΛΑΡΝΑΚΑ: Ντου της Αστυνομίας σε υποστατικό - Αδειάζει τις τσέπες του ο περιπτεράς

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ντου της Αστυνομίας σε υποστατικό - Αδειάζει τις τσέπες του ο περιπτεράς

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Λάρνακας – Ειδικών Καθηκόντων Πύλας) σε συνεργασία με μέλη των Τελωνειακών Αρχών, διεξήγαγαν σήμερα το μεσημέρι έρευνα σε υποστατικό, το οποίο βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Λάρνακας. 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, 44 κούτες τσιγάρα, 3,5 κιλά καπνού και 1,250 γραμμάρια καπνού ναργιλέ (όλα αδασμολόγητα). 

Στον ιδιοκτήτη του υποστατικού, επιβλήθηκε από το Τμήμα Τελωνείου χρηματικό πρόστιμο, ύψους 8,000 ευρώ, το οποίο και καταβλήθηκε έναντι σχετικής απόδειξης.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Τελωνείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνέρχεται σήμερα στις 4 το απόγευμα το Εθνικό Συμβούλιο, το οποίο συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για να ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, υπό το ως και της χθεσινής συνάντησής του με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, με τη συμμετοχή και της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE