Η συνεργασία του Σέρχιο Αγουέρο με τους «Πολίτες» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ήδη έχουν ξεκινήσει οι φήμες σχετικά με το μέλλον του.
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το «El Chiringuito», έγκυρη εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης, ιταλικές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι ως ελεύθερο. Δύο από αυτές είναι η Ίντερ και η Γιουβέντους. Ωστόσο, δεν είναι οι μόνες που βρίσκονται στο παιχνίδι της απόκτησής τους, καθώς τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και η Παρί έχουν τον Αγουέρο στη λίστα τους. Ωστόσο, οι δύο ιταλικοί σύλλογοι σε σχέση με τους «μπλαουγκράνα» και τους Παριζιάνους, έχουν ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον μάνατζερ του επιθετικού της Σίτι για το αν θα ενδιέφερε τον πελάτη του να αγωνιστεί στο ιταλικό πρωτάθλημα.
Άρχισε ο «πόλεμος» για την απόκτηση Αγουέρο!

Ίντερ και Γιουβέντους έχουν έρθει ήδη σε επικοινωνία με τον Σέρχιο Αγουέρο, ενόψει της νέας σεζόν, μιας και ο Αργεντινός μένει ελεύθερος από την Μάντσεστερ Σίτι.
Πηγή: Gazzetta.gr
Ίντερ και Γιουβέντους έχουν έρθει ήδη σε επικοινωνία με τον Σέρχιο Αγουέρο, ενόψει της νέας σεζόν, μιας και ο Αργεντινός μένει ελεύθερος από την Μάντσεστερ Σίτι.
Πηγή: Gazzetta.gr
The post Άρχισε ο «πόλεμος» για την απόκτηση Αγουέρο! appeared first on Thema Sports.
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους
Δεν πρέπει να το χάσεις: Η νέα γαστρονομική εμπειρία στη Λεμεσό που θα κρατήσει μόνο για... δύο μήνες - Φωτογραφίες
Θλίψη στο Παγκύπριο Γυμνάσιο: «Έφυγε» από τη ζωή η εκπαιδευτικός Χριστιάνα Ανδρέου - «Άφησε το δικό της αποτύπωμα»
Θες να ταξιδέψεις; Αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ταξίδια σε αγαπημένους ευρωπαϊκούς προορισμούς, με τιμές από... €14.99
Στη γειτονιά των αγγέλων η Ελένη Πιερή Παφίτη: Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας - Φωτογραφία
Η χώρα όπου μπορείς να κερδίσεις κάνοντας… απολύτως τίποτα
Θύμα fake news ο Δρ. Καραγιάννης - Βίντεο τον δείχνουν να πουλά ψευδοφάρμακα - «Έδωσαν μέχρι και 200 ευρώ» - Φωτογραφίες

