ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΙΚΟ: Έβαλε το γκολ της ζωής του και πανηγύρισε σαν… σκουλήκι (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΠΙΚΟ: Έβαλε το γκολ της ζωής του και πανηγύρισε σαν… σκουλήκι (ΒΙΝΤΕΟ)

Το καλύτερο γκολ της καριέρας του πέτυχε ο μπακ της Μπέρσοτ, Φαν ντεν Μπεργκ και φρόντισε να το πανηγυρίσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Υπάρχουν μερικές περιπτώσεις, που ακόμα κι όταν σκοράρεις ένα γκολ παγκόσμιας κλάσης που θα κάνει πιθανότατα τον γύρο του κόσμου, ο πανηγυρισμός που θα επιλέξεις για να γιορτάσεις την επιτυχία σου, μπορεί να επισκιάσει τα πάντα.

Του λόγου το αληθές απέδειξε ο μπακ της Μπέρσοτ, Γιαν Φαν ντεν Μπεργκ, που στο σπουδαίο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Γκενκ, έβαλε την υπογραφή του στη μεγάλη νίκη της ομάδας του με 2-1.

Συγκεκριμένα, στο 65’ της αναμέτρησης με ένα απίστευτο αριστερό βολέ από τα 30 μέτρα, νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του, αλλά με τον πανηγυρισμό κατάφερε να αφήσει σε δεύτερη μοίρα την γκολάρα του.

Ο 26χρονος μετά την επίτευξη του τέρματός του, σωριάστηκε στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε να κάνει το σκουλήκι, για λόγους που προφανώς γνωρίζει μόνο ο ίδιος. Σε κάθε περίπτωση, έχει καταφέρει σήμερα το όνομά του να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Δείτε το περιστατικό:

Πηγή: Sport-fm.gr

The post ΕΠΙΚΟ: Έβαλε το γκολ της ζωής του και πανηγύρισε σαν… σκουλήκι (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top