Τον ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ τον Πετράκη, αλλά και τον Φανούρη…

Τον ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ τον Πετράκη, αλλά και τον Φανούρη…

Σχολιάστηκε αρκετά ή δήλωση του Γιάννη Πετράκη, ότι ο Απόλλωνας χθες έκανε μια από τις πιο πειστικές εμφανίσεις απέναντι σε ομάδα που έπεσε μαζικά πίσω…

Επειδή αρκετοί χαρακτηρίζουν άστοχη την συγκεκριμένη τοποθέτηση του Ελλαδίτη τεχνικού, εμείς έχουμε κάπως διαφορετική άποψη.

Επειδή ακριβώς νιώθει έντονα τον «ηλεκτρισμό» της πίεσης που συνοδεύει την καρέκλα πάνω στην οποία κάθεται τους τελευταίους 3,5 μήνες, ίσως δεν είχε τόσο καθαρό μυαλό, για να αξιολογήσει σωστά την εικόνα του ψεσινού αγώνα στο Τσίρειο.

Λαμβάνοντας υπόψη, ότι όλη την περασμένη εβδομάδα, δέχθηκε «σφυροκόπημα» κριτικής, από τα ΜΜΕ, αλλά και από τη μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου της ομάδας.

Περιττό να πούμε, ότι λίγοι απ’ αυτούς που προέτρεπαν τη διοίκηση να αποδεσμεύσει τον Πετράκη, έχουν αλλάξει γνώμη.

Το ζήτημα είναι ότι η διοίκηση, πλέον βγάζει προς τα έξω, ότι δεν υπάρχει θέμα αλλαγής του προπονητή. Σχετική δήλωση έκανε πριν τον αγώνα με την ΕΝΠ, ο υπεύθυνος επικοινωνίας Φανούρης Κωνσταντίνου.

Θα φανεί τις επόμενες μια-δυο μέρες, αν η συγκεκριμένη τοποθέτηση είχε σκοπό να μην επηρεάσει την προσπάθεια της ομάδας να επιστρέψει στις νίκες ή οριστικοποιήθηκε η απόφαση τους να πορευθούν με τον Πετράκη μέχρι το φινάλε της σεζόν.

The post Τον ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ τον Πετράκη, αλλά και τον Φανούρη… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE