ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Ανοίγουν γυμναστήρια και σχολές χορού – Χαμός για εστιατόρια και καφετέριες

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Ανοίγουν γυμναστήρια και σχολές χορού – Χαμός για εστιατόρια και καφετέριες

Έχοντας ήδη συμπληρώσει δύο βδομάδες από την πρώτη χαλάρωση της 8ης Φεβρουαρίου ή επιδημιολογική εικόνα του νησιού μας συνεχίζει να παρουσιάζει μικρή αλλά σταθερή βελτίωση.

Η εβδομάδα που διανύουμε θεωρείται κρίσιμη αφού αναμένεται το άνοιγμα των τομέων που έχουν μείνει στο… ‘περίμενε’ με τον κόσμο που επηρεάζεται να είναι σαφώς αρκετός.

Η Επιστημονική και Συμβουλευτική Ομάδα εργάζεται πυρετωδώς και οι ασκήσεις επί χάρτου δίνουν και παίρνουν με τα δεδομένα να είναι ρευστά. Η 28η Φεβρουαρίου -ημέρα και κατά την οποία εκπνέει το παρόν διάταγμα- πλησιάζει και δεν αποκλείεται μάλιστα μέχρι την Πέμπτη (25/2) να προκύψουν ανακοινώσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaOnline

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Ανοίγουν γυμναστήρια και σχολές χορού – Χαμός για εστιατόρια και καφετέριες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE