Ακόμα ένας τραυματίας στη Λίβερπουλ: Φόβοι για χοντρή ζημιά του Χέντερσον

Ακόμα ένας τραυματίας στη Λίβερπουλ: Φόβοι για χοντρή ζημιά του Χέντερσον

Μεγάλη είναι η ανησυχία των ανθρώπων της Λίβερπουλ σχετικά με τον τραυματισμό του Τζόρνταν Χέντερσον.

Ο αρχηγός των «Reds» στο «Merseyside Derby» έγινε αναγκαστική αλλαγή, μετά από μόλις 30 λεπτά παιχνιδιού, λόγω τραυματισμού με τον Γιούργκεν Κλοπ να βλέπει ακόμη έναν βασικό ποδοσφαιριστή, μετά τους Φαν Ντάικ, Γκόμες, Μάτιπ και Φαμπίνιο να βγαίνει νοκ-άουτ.

Ο Χέντερσον θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του, με την ομάδα να φοβάται πως θα στερηθεί τον αρχηγό της για τις επόμενες εβδομάδες.

Πάντως σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Daily Mail», οι «Reds» θεωρούν πως ο Χέντερσον δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον επαναληπτικό με την Λειψία για την φάση των «16» του Champions League και πως δύσκολα θα επιστρέψει μέχρι τα τέλη του επόμενου μήνα.

Αν αυτό επιβεβαιωθεί τότε σημαίνει πως θα χάσει τους αγώνες με Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Φούλαμ και Γουλβς για την Premier League καθώς και τις αναμετρήσεις της εθνικής Αγγλίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Ακόμα ένας τραυματίας στη Λίβερπουλ: Φόβοι για χοντρή ζημιά του Χέντερσον appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE