Κύπρος - Διάταγμα: Πρόστιμα και καταγγελίες πολιτών για παραβίαση μέτρων - Ποια πόλη είχε την πρωτιά;

Κύπρος - Διάταγμα: Πρόστιμα και καταγγελίες πολιτών για παραβίαση μέτρων - Ποια πόλη είχε την πρωτιά;

Σε 203 καταγγελίες πολιτών και μία καταγγελία υποστατικού,  για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς της νόσου του κορωνοϊού, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.
 

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι από τις 6 το πρωί της Κυριακής μέχρι τις 6 σήμερα, πραγματοποιήθηκαν 11.037 έλεγχοι.
 
Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 2.538 έλεγχοι και προέκυψαν 27 καταγγελίες πολιτών, ενώ στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 2.726  έλεγχοι με 100 καταγγελίες πολιτών και μία σε υποστατικό.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 1.561 έλεγχοι με 21 καταγγελίες πολιτών, ενώ στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 1.224 έλεγχοι με 19 καταγγελίες πολιτών.

Στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 1.327 έλεγχοι με 7 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 1.039 έλεγχοι με 12καταγγελίες πολιτών.
 
Επίσης, παγκύπρια η Τροχαία διενήργησε 505 ελέγχους, από τους οποίους προέκυψαν 17 καταγγελίες πολιτών, ενώ η ΜΜΑΔ διενήργησε 80 ελέγχους, από τους οποίους δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία.
 
Η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησε 37 ελέγχους, από τους οποίους δεν προέκυψε οποιαδήποτε παράβαση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.