Λεμεσός: Ανοιχτή καφετέρια με θαμώνας που έβλεπαν ποδόσφαιρο - Πρόστιμο σε όλους

Λεμεσός: Ανοιχτή καφετέρια με θαμώνας που έβλεπαν ποδόσφαιρο - Πρόστιμο σε όλους

Κανονικά και με θαμώνες, που έβλεπαν ποδόσφαιρο, λειτούργησε το απόγευμα καφέ στη Λεμεσό.

Τόσο ο ιδιοκτήτης του καφέ, όσο και οι θαμώνες καταγγέλθηκαν από την αστυνομία.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής, όταν στη διάρκεια ελέγχων που γίνονται από την αστυνομία, στα πλαίσια της προσπάθειας για αντιμετώπιση της πανδημίας, διαπιστώθηκε ότι συγκεκριμένο καφέ στη Λεμεσό λειτουργούσε κανονικά με την παρουσία θαμώνων που έβλεπαν ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, καταγγέλθηκαν τόσο ο υπεύθυνος όσο και οι θαμώνες. Ο υπεύθυνος του καφέ πήρε εξώδικό ύψους 750 ευρώ και δώδεκα θαμώνες, εξώδικα των 300 ευρώ έκαστος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE