Λάρνακα: Πιάστηκε 27χρονος με βοήθεια Europol - Εστελνε βίντεο με παιδική κακοποίηση - Τι αλλο ανακάλυψαν

Λάρνακα: Πιάστηκε 27χρονος με βοήθεια Europol - Εστελνε βίντεο με παιδική κακοποίηση - Τι αλλο ανακάλυψαν

Μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε συνεργασία με μέλη του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων διενήργησαν σήμερα το μεσημέρι έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος, στο διαμέρισμα 27χρονου στην επαρχία Λάρνακας.

Της έρευνας, προηγήθηκε πληροφορία από την Europol, η οποία έφερε τον 27χρονο να έχει αποστείλει σε άλλους χρήστες, 26 αρχεία σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης. Παραλήφθηκαν από την οικία δύο κινητά τηλέφωνα που ανήκουν στον 27χρονο τα οποία θα τύχουν περαιτέρω δικανικών εξετάσεων.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του διαμερίσματος, 13 φυτά κάνναβης. Αμέσως κλήθηκε η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) για τα περαιτέρω.

Ο 27χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζουν τις εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE