Σοβαρός τραυματισμός στον αγκώνα για Μπουνόζα – Αποχώρησε άρον άρον με φορείο

Σοβαρός τραυματισμός στον αγκώνα για Μπουνόζα – Αποχώρησε άρον άρον με φορείο

Ο Γκόρταν Μπουνόζα τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι Εθνικός-ΑΕΛ.  Ήταν το 65ο λεπτό όταν η γηπεδούχος ομάδα κέρδισε πέναλτι.  Ο Μπουνόζα ανέτρεψε τον Μάριο Ηλία.  Ο αμυντικός της ΑΕΛ σε αυτή τη φάση τραυματίστηκε σοβαρά και δεν μπόρεσε να συνεχίσει το παιχνίδι και έγινε αλλαγή με τον Πάντιτς να παίρνει τη θέση του.

Όπως ανέφερε η Cytavision ο παίκτης της ΑΕΛ έβγαλε τον αγκώνα του και θα μεταφερθεί με ασθενοφόρο το συντομότερο για ιατρικές εξετάσεις.

The post Σοβαρός τραυματισμός στον αγκώνα για Μπουνόζα – Αποχώρησε άρον άρον με φορείο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE