Συντριβή αεροσκάφους στη Νιγηρία - «Φαίνεται πως είναι θανατηφόρο»

Συντριβή αεροσκάφους στη Νιγηρία - «Φαίνεται πως είναι θανατηφόρο»

Αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας της Νιγηρίας συνετρίβη, ενώ προσέγγιζε τον διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου της Αμπούτζα σήμερα, εξαιτίας μηχανικής βλάβης, έγινε γνωστό από τον υπουργό Αεροπλοΐας της χώρας.

Ο Χάντι Σιρίκα ανέφερε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι ένα «στρατιωτικό αεροσκάφος King Air 350 μόλις συνετρίβη εκτός του διαδρόμου προσγείωσης του αεροδρομίου της Αμπούτζα, αφότου ανέφερε βλάβη στον κινητήρα, ενώ πετούσε προς τη Μίνα».

Ο ίδιος δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με θύματα, έγραψε, ωστόσο: «Φαίνεται πως είναι θανατηφόρο».

Η πόλη Μίνα βρίσκεται σε απόσταση 110 χιλιομέτρων βορειοανατολικά της Αμπούτζα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Εμμανουήλ Θεοδώρου - «Η πολιτεία σας εμπιστεύεται τα ηνία της Εθνικής Φρουράς, βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε επάξια»

ΠτΔ σε Εμμανουήλ Θεοδώρου - «Η πολιτεία σας εμπιστεύεται τα ηνία της Εθνικής Φρουράς, βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε επάξια»

Η συνεχής αναβάθμιση της Εθνικής Φρουράς (ΕΦ) και η ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της πατρίδας μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τη διακυβέρνηση μας, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την τελετή διαβεβαίωσης, την Πέμπτη, στο Προεδρικό Μέγαρο, του νέου Αρχηγού της ΕΦ, Αντιστράτηγου Εμμανουήλ Θεοδώρου, ο οποίος διαδέχεται στην ηγεσία της ΕΦ, τον Αντιστράτηγο Γεώργιο Τσιτσικώστα.

BEST OF TOTHEMAONLINE