Η κυρία Ντάρμπισαϊαρ πεθύμησε… Κύπρο και Ομόνοια! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η κυρία Ντάρμπισαϊαρ πεθύμησε… Κύπρο και Ομόνοια! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ, μπορεί το καλοκαίρι να έφυγε από την Ομόνοια για να μετακομίσει στην Αυστραλία και τη Μακάρθουρ, ωστόσο, σε αυτόν αλλά και στην οικογένεια του, λείπει η Κύπρος.

Η σύζυγος του Άγγλου επιθετικού, Μελίσα, σε ερωτήσεις που δέχθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με το αν πεθύμησαν την Κύπρο και το τριφύλλι, απάντησε καταφατικά, γράφοντας, μεταξύ άλλων: «Μόνο Ομόνοια», δημοσιεύοντας είτε φωτογραφίες του Ματ με τη φανέλα των πρασίνων, είτε από την κερκίδα της ομάδας.

Δείτε φωτογραφίες: 

 

The post Η κυρία Ντάρμπισαϊαρ πεθύμησε… Κύπρο και Ομόνοια! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE