Πάρα πολύ δύσκολες ώρες για τον Ροναλντίνιο- Βαρύ το χτύπημα της μοίρας

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες για τον Ροναλντίνιο- Βαρύ το χτύπημα της μοίρας

Πάρα πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Ροναλντίνιο.

Ο Βραζιλιάνος άσσος της μπάλας έχασε την μητέρα του, Ντόνα Μιγκελίνα, από κορωνοϊό.Η 71χρονη μητέρα του Ροναλντίνιο νοσηλευόταν για αρκετές ημέρες στην ΜΕΘ έχοντας διαγνωστεί έχοντας διαγνωστεί με κορωνοϊό, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Η πρώτη αντίδραση του Ροναλντίνιο μετά το χαμό της μητέρας του ήταν να αλλάξει στα social media τη φωτογραφία προφίλ και να βάλει μία μαύρη εικόνα, σε ένδειξη πένθους.

Η αλλαγή στο  Instagram του Ροναλντίνιο: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE