ΠΑΦΟΣ: «Φτερά» έκαναν χρήματα και χρυσαφικά από σπίτι 80χρονης

ΠΑΦΟΣ: «Φτερά» έκαναν χρήματα και χρυσαφικά από σπίτι 80χρονης

Διάρρηξη κατοικίας με λεία χρήματα και χρυσαφικά διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε το Σάββατο από ιδιοκτήτρια κατοικίας, ηλικίας 80 ετών, μόνιμη κάτοικο Πάφου, ότι άγνωστοι μεταξύ των ημερομηνιών 19 με 20 Φεβρουαρίου διέρρηξαν την κατοικία της που βρίσκεται στην Τάλα  και έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και διάφορα κοσμήματα άγνωστη αξίας μέχρι στιγμής. 

Ανάμεσα στα κοσμήματα περιλαμβάνονταν ρολόγια αντρικά και γυναικεία.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και όπως διαφάνηκε η είσοδος επιτεύχθηκε, αφού παραβιάστηκε η συρόμενη μπαλκονόπορτα του κυρίως υπνοδωματίου στον πρώτο όροφο.

Από τη σκηνή η Αστυνομία συνέλεξε διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.