Σοβαρός τραυματισμός 32χρονου σε τροχαίο στην Πάφο

Σοβαρός τραυματισμός 32χρονου σε τροχαίο στην Πάφο

Ενας 32χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε νέα οδική σύγκρουση που έγινε το Σάββατο 20/2 στην Πάφο. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, 32χρονος οδηγούσε αυτοκίνητο επί της οδού Αλεξάνδρου Παπάγου με νότια κατεύθυνση. Σε κάποια στιγμή και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, στην προσπάθεια του να στρίψει δεξιά εισήλθε στην οδό Κοπαϊδος με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο αυτοκίνητο που κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση. 

Από τη σύγκρουση οι δύο οδηγοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου. 

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, ο 32χρονος τραυματίστηκε σοβαρά, υπέστη θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και αιμάτωμα και κρατήθηκε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Πάφου, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του κρίνεται εκτός κινδύνου. 

Επίσης ο οδηγός του άλλου οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά. 

Τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου διερευνά η Τροχαία Πάφου.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE