ΕΝΤΟΝΟ παράπονο Μπεργκ για… παίκτες ΑΠΟΕΛ στο ημίχρονο – Τα έχωσε στο Λούκα Σωτηρίου!

ΕΝΤΟΝΟ παράπονο Μπεργκ για… παίκτες ΑΠΟΕΛ στο ημίχρονο – Τα έχωσε στο Λούκα Σωτηρίου!

Στην ανάπαυλα της αναμέτρησης του «αιώνιου» ντέρμπι ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ, οι γαλαζοκίτρινοι καθυστέρησαν λίγο να βγουν από τα αποδυτήρια.

Αυτό ενόχλησε τον Χένινγκ Μπεργκ και σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η PrimeTel, είχε έντονο διάλογο με τον ρεφ του αγώνα, Λούκα Σωτηρίου, λέγοντας του «Αν είναι δυνατό να κάνουν τόση ώρα να βγουν».

Μάλιστα, ο Νορβηγός κόουτς των πρασίνων, έφυγε για τα αποδυτήρια μετά τη συζήτηση και επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο λίγα δευτερόλεπτα μετά που ακούστηκε το σφύριγμα για την έναρξη του β’ μέρους.

The post ΕΝΤΟΝΟ παράπονο Μπεργκ για… παίκτες ΑΠΟΕΛ στο ημίχρονο – Τα έχωσε στο Λούκα Σωτηρίου! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE