Τραγωδία στην Κεφαλονιά: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα - Νεκρός ο 23χρονος οδηγός

Τραγωδία στην Κεφαλονιά: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα - Νεκρός ο 23χρονος οδηγός

Θανατηφόρο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 20/2 στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στην Κεφαλονιά, με θύμα έναν 23χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα που οδηγούσε ο άτυχος άντρας, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό και στην συνέχεια στη θάλασσα όπου και βυθίστηκε.

Αμέσως πραγματοποιήθηκε μεγάλη επιχείρηση του λιμεναρχείου Κεφαλονιάς, για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου στο βυθό της θάλασσας και με την συνδρομή δύτη ανασύρθηκε η σορός του άτυχου νεαρού.

Ακολούθως με πλωτή εξέδρα με γερανό ανασύρθηκε από το βυθό και το όχημα όπου μεταφέρθηκε στο λιμάνι Αργοστολίου.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το λιμεναρχείο Κεφαλονιάς.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE